Skvělé gameplay video z Bloodborne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skvělé gameplay video z Bloodborne

Skvělé gameplay video z Bloodborne

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 9. 2014 08:50 7
Reklama

Vývojáři z From Software rozumí svým hráčům a rozhodně se tedy nedá říct, že by ignorovali popularitu svých her mimo Japonsko. I proto není dnešní oznámení data vydání na Západě velkým překvapením - dočkáme se už den po japonském launchi, tedy 6. února příštího roku.

Společně s touto informací přichystali zástupci Sony sběratelskou edici a hlavně gameplay trailer, který potěší především veterány Souls her. Co se týče speciální edice hry, k dispozici bude za cenu odpovídající 80 dolarům a vedle vlastního disku s Bloodborne bude přibalen steelbook, kniha s artworky a herní soundtrack v digitální podobě. Bohužel, žádná velká sláva to není a po případných soškách či zmenšných replikách zbraní hlavního hrdiny se budeme muset poohlédnout jinde.

Mnohem zajímavější je proto už zmiňovaný trailer, který na pozadí vyvedených scén a záběrů potvrzuje, že multiplayerová část hry bude obsahovat tradičně pojatý kooperační režim včetně asynchronních prvků jako jsou zprávy od ostatních hráčů. Takže už nečekejte a s chutí do toho, jen pozor na kvílející monstra v ulicích...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama