Nové Borderlands ve zběsilém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Borderlands ve zběsilém videu

Nové Borderlands ve zběsilém videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2014 15:08 2
Reklama

Rovnou desetiminutové představení měsíce Pandory jménem Elpis si na nás nachystala dvojka jménem Sir Hammerlock a Mr. Torgue. Jeden z nich je pouze šílený, druhý je pak čistokrevným příkladem toho pravého britského gentlemana. Který je který, to jistě odhadnete sami již z jejich jmen, chyták neočekávejte.

Tihle dva nám v opravdu dlouhém videu představují, co se od naší poslední návštěvy do univerza hry změnilo. Popravdě, ve své podstatě k příliš mnoho změnám nedošlo – stále se můžeme těšit na neuvěřitelné množství střílení, akce, zběsilého humoru a, především, ještě úchylnějšího množství lootu. Co se samotných novinek týče, tak přeci jen tak úplně zkrátka nepřijdeme – čekají nás nové typy zbraní, možnost zmrazit své nepřátele i sníženou gravitaci přinášející do soubojů nový, vertikální rozměr. Pro úplnost připomínáme, že Borderlands: The Pre-Sequel! vychází již za měsíc, 17. října, a to na PC, Linux, OSX, Xbox 360 a PlayStation 3.

Tak co tomu říkáte vy, těšíte se na předěl mezi prvními dvěma díly Borderlands, nebo se raději vrháte do bojů v naší sluneční soustavě v rámci nově vydané akce studia Bungie, Destiny?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama