Hra od tvůrců Deadly Premonition je tady!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hra od tvůrců Deadly Premonition je tady!

Hra od tvůrců Deadly Premonition je tady!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 9. 2014 08:10 1
Reklama

Vývojáři ze studia Access Games, kteří se proslavili hororem Deadly Premonition, odhalili už před rokem na E3 svůj nový projekt nazvaný D4: Dark Dreams Don't Die (preview). O hře se však v uplynulých měsících takřka nemluvilo, abychom se hned první den veletrhu Tokyo Game Show dozvěděli, že vyjde už zítra.

D4 bude epizodická adventura, která zavítá exkluzivně na Xbox One, a vžijete se v ní do role detektiva, jenž se snaží zabránit násilné smrti své manželky. Aby nešlo jen „obyčejnou“ detektivku, budete moci s hlavním protagonistou – Davidem Youngem – cestovat v čase. Nebo, lépe řečeno, budete muset.

Letmé pohledy na první galerii obrázků pak jasně naznačují, kde se designér Hidetaka Suehiro inspiroval. Ostatně, v rozhovoru pro Xbox Wire otevřeně přiznal, že si užil hraní adventurních sérií od vývojářů z Telltale Games (Walking Dead, Wolf Among Us...) a chtěl si vyzkoušet něco podobného i z pohledu vývojáře. Výsledek jeho snažení si budete moci koupit za cenu odpovídající 15 dolarům a hned od zítřejšího dne budete mít k dispozici prolog a první dvě epizody. Oznámení a vydání dalších bude následovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama