Skvělá indie nadílka v Humble Bundle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skvělá indie nadílka v Humble Bundle

Skvělá indie nadílka v Humble Bundle

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

17. 9. 2014 09:39 1
Reklama

Dvanáctý Humble Indie Bundle je naplněný až k prasknutí skvělými hrami od malých vývojářských studií a nabízí ty nejlepší nezávislé tituly poslední doby. Pokud byste si tedy chtěli zahrát špičku nezávislé tvorby za super cenu, neváhejte ani chvíli.

Za jakoukoliv částku dostanete špionsko-hackerskou skákačku Gunpoint, návykovou kopací hru s roboty SteamWorld Dig a hack'n'slash single nebo co-op dungeon Hammerwatch.

Při překročení průměrné částky (momentálně se pohybující u 8 dolarů) navíc dostanete výherce nejlepších indie her minulého roku Papers, Please, Gone Home a Monaco, společně leteckými souboji LUFTHAUSERS, escherovským The Bridge a hyperrychlou závodní Race the Sun. Příjemným bonusem navíc jsou soundtracky ke většině nabízených her.

Za celkem 10 dolarů na vás čeká Prison Architect, který snad není ani třeba představovat, ale mnohem zajímavěji vypadá poslední úroveň nabídky za 65 dolarů - to pak můžete dostat speciální Humble Indie Bundle 12 Entertainment System, který obsahuje časopis s návody a triky ke hrám z bundlu, tričko, úchvatný odznak Arstotzky a odznak Humble Bundlu a také vinylovou desku s hudbou z her a 3.5" disketu s nějakým tajemstvím... Co se na ní asi skrývá a kdo ji ještě dokáže přečíst?

Nabídka potrvá ještě necelý týden, tak máte možnost se ještě rozhodnout, zda si vyberete digitální verze her nebo zda sáhnete po naplněném balíčku s deskou, tričkem a disketou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama