Přestřelky na aktivní sopce v novém CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přestřelky na aktivní sopce v novém CoD

Přestřelky na aktivní sopce v novém CoD

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 9. 2014 15:45 2
Reklama

Filmové akce se staly poměrně definujícím prvkem série Call of Duty a nejnovější díl Advanced Warfare se neštítí je umístit i do kompetitivního multiplayeru. Po první mapě, ve které se technikou posílení vojáci střetnou na útesech během obří přílivové vlny, přichází neméně intenzivní střet nad činnou havajskou sopkou v mapě Recovery.

S odhalením přichází server IGN společně s komentářem designera Grega Reisdorfa ze Sledgehammer Games. Na mapě Recovery se hráči budou nahánět v úzkých koridorech po dvou stranách kráteru. Ten během zápasu začne plivat kameny a jedovaný plyn a bude třeba se v krátkém časovém limitu přesunout do druhé, otevřenější části mapy, která bude od sopky oddělena zavřenými dveřmi.

Druhá odhalená mapa hráče přenese do deštivé Číny v mapě nazvané Retreat. Zde se budeme prohánět v rekreačním středisku, kteřé slouží jako pozadí klasické mapy se třemi hlavními cestami a spoustou možností, jak střediskem prokličkovat jako had. Tentokrát nečekejte žádné přehnané pohromy, v Reatreat budou vaším nepřítele pouze hráči v druhém týmu.

Call of Duty: Advanced Warfare se chystá na vydání 4. listopadu na Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama