Karaoke v traileru na Magicku 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Karaoke v traileru na Magicku 2

Karaoke v traileru na Magicku 2

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 9. 2014 10:39 3
Reklama

Přátelská rubanice Magicka se zanedlouho dočká plnohodnotného pokračování a švédští vývojáři se připomínají už s druhým trailerem, ve kterém sice už neexplodují kočky, zato si s ním můžete potrénovat hlasivky.

Ze záběrů můžeme vidět, že si pokračování udrží roztomilý fantasy styl a nový tým vývojářů z Pieces Interactive by měl zajistit plynulost a stabilitu hry, ale to samozřejmě budeme moci ohodnotit až s plnou verzí. Nicméně principy hry zůstanou stejné - stále půjde o kooperační RPG s nastaveným friendly fire, takže firebally sežehnou nejen nepřátelské gobliny, ale i chlupy na zátylku vašich kamarádů.

Možná vám stále vrtá hlavou, proč byste měli zpívat s textem v traileru. Paradox Interactive se rozhodli uspořádat karaoke soutěž, které se mohou zúčastnit nejlepší (nebo ti nejhorší?) zpěváci o kopii Magicka 2 (na PC a PS4), až hra vyjde.

A i pokud vás soutěž nezajímá, rozhodně vám doporučujeme se alespoň na stránky soutěže podívat... I ty jsou totiž vytvořené ve srandovním stylu, který celou sérii definuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama