RE Revelations 2 má první trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RE Revelations 2 má první trailer

RE Revelations 2 má první trailer

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 9. 2014 08:55 2
Reklama

Nejnovější díl série Resident Evil Revelations 2 dostává od Capcomu první skutečný trailer, ve kterém vystupuje stará známá Claire Redfield. Ta se ve hře společně s dcerou Barryho Burtona, Moirou, ocitá v opuštěné vězeňské instituci, se zeleným náramkem na ruce, který jsme mohli vidět v nedávném hraném teaseru.

Capcom slibuje, že se hra opět bude soustředit na survival hororovou atmosféru prvních dílů, ale nebude se jednat o žádnou recyklaci. Nové lokace, údajně strhující příběh a také nový druh „zombií" by nás měly pořádně postrašit. Hra nabídne jak singleplayer, ve kterém budou hráči přepínat mezi oběma hrdinkami, tak i lokální kooperační multiplayer.

Trailer přichází den po oznámení epizodického formátu hry. Revelations 2 by měly vyjít celkem ve čtyřech dílech, které by měly vyjít digitálně vždy s týdenním odstupem od sebe. Každá epizoda by měla stát 6 eur (165 Kč), ale Capcom nabídne i season pass za 25 eur (zhruba 700 Kč). Pro fanoušky série, kteří by chtěli i fyzickou kopii hry Capcom plánuje později vydat i diskovou edici s dodatečným obsahem.

Resident Evil Revelations 2 vyjde na konzole staré i nové generace a také na PC někdy začátkem příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama