Češi přináší kokpit do obýváků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Češi přináší kokpit do obýváků

Češi přináší kokpit do obýváků

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 9. 2014 15:25 4
Reklama

Z českých projektů na Kickstarterů zazářil husitský Kingdom Come a v menší míře i cyberpunkové indie RPG Dex, ale tím české ambice nekončí. Z Brna přichází pro fanoušky leteckých simulátorů možnost si ve vlastním pokoji sestavit realisticky vypadající kokpit, stačí dodat oblíbenou židli a knipl.

Nejedná se o žádnou železnou konstrukci, ale o kartónovou kostru s potištěnými stěnami, kterou si můžete složit i pokud vám nábytek z IKEA dělá problémy. Konstrukce by měla být stabilní, leccos údajně vydrží a z fotek lze usuzovat, že bude i na pohled vcelku pěkná. Navíc díky vybranému materiálu umožňuje i vlastní modifikace, takže vyříznutí otvoru na hrnek s kafem nebo na nabíjecí kabel pro mobil by mělo jít snadno.

Tvůrci nabízejí kartónový kokpit v několika podobách na různých úrovních přispění. Nejlevněji lze pořídit menší a jednodušší kokpit, vhodný pro děti, za €36 (zhruba 1000 Kč), kompletní vzor kokpitu v PDF připravený na vytisknutí a vyřezání od €61 (1700 Kč) nebo už vyřezaný a připravený model od €374 (zhruba 10350 Kč).

Do konce kampaně zbývají dva týdny, tak se podívejte na její stránku na Kickstarteru a zvažte, zda domácí kokpit není právě přímo pro vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama