Launch Destiny se blíží, servery jedou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch Destiny se blíží, servery jedou

Launch Destiny se blíží, servery jedou

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 9. 2014 12:45 6
Reklama

Zítra se herní svět otřese v základech. Není to přhenané tvrzení, podle množících názorů se Destiny pravděpodobně stane nejprodávanější hrou v historii a strčí do kapsy i velikány typu Call of Duty nebo Grand Theft Auto. Proto se kolem hry tancují obřadní tance a informacemi se střílí vlevo, vpravo.

Odkud tedy začít? Pojeďme na Nový Zéland, kde se už začalo hrát a díky tomu byly samozřejmě spuštěny servery. Zahrát si mohou všichni, kdo žijí na Zélandu a samozřejmě i ti z vás, kdo se předačasně dostali k fyzické kopii hry. Všichni ostatní musí čekat, dokud se čas v jejich lokalitě nepřehoupne přes půlnoc, anebo se mohou pustit do sledování některého z mnoha streamu na Twitch.tv.

Mezi tím už ale můžete hru stahovat a mít ji tak připravenou, abyste mohli začít hrát co nejdříve. Nenechte se ale zmást tím, že už v tuhle chvíli vaše konzole pravděpodobně stahují dalších 300 MB, jedná se o update na verzi 1.02, který opravuje dosud blíže nespecifikované chyby.

Další informace je v podstatě mírné varování přímo od vývojářů, aby hráči nedali na první recenze Destiny, které se objeví už zítra: "Oceňujeme recenze v den launche od recenzentů, kteří se rozhodli do naší hry zakousnout, neměli však čas nebo trpělivost užít si s Destiny dostatečně dlouhou a příjemnou projížďku." Vývojáři totiž upozorňují, že celý zážitek stojí a padá na tom, že je ve hře dostatečný počet hráčů, a proto by recenzenti měli hrát ještě celý příští den, kdy už bude Destiny přístupné všem.

My se do hraní pustíme už dnes o půlnoci, do boje vysíláme hned dva guardiany - Jardu Möwalda na Xboxu a Vojtu Dřevíkovského na PS4 - abychom vám mohli přinést co nejpodrobnější verdikt už koncem tohoto týdne. Držme si všichni společně palce, aby se v případě Destiny neopakovaly problémy s konektivitou, bude to jízda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama