Amiibo figurky od Nintenda znají cenu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amiibo figurky od Nintenda znají cenu

Amiibo figurky od Nintenda znají cenu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 9. 2014 12:14 1
Reklama

Jedno z překvapení od Nintenda na letošní E3 bylo ohlášení figurek Amiibo, které budou pomocí NFC komunikovat s konzolemi a přenášet a uchovávat data pro Super Smash Bros., Mario Kart 8 a další tituly, které na Wii U a 3DS vyjdou v příštím roce.

Celkem dvanáct figurek, mezi kterými najdeme Mario, Peach, Linka, Pikachu nebo Samus, se objeví na britských pultech za £10,99, tedy za necelých 400 Kč. S Amiibo postavičkou budou moci hráči přidat do svých her svoji oblíbenou postavu, která jim například v SSB bude moci vypomoct v boji či se poprat s postavičkou vašich kamarádů.

Hrdinové z Amiibo figurek budou po bojích levelovat, získávat nové schopnosti a tvořit si vlastní osobnost. Je docela pravděpodobné, že pokud se v Super Smash Bros. utkají dvě stejné postavy jiných hráčů, budou mít jiné schopnosti a jiné bojové styly. Jak budou Amiibo figurky fungovat v jiných hrách ale dosud nevíme.

Do Wii U her se Amiibo přenesou položením na tabletový ovladač, 3DS pak budou vyžadovat externí NFC snímač. To však neplatí o nedávno oznámeném novém 3DS, které bude NFC komunikaci již podporovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama