Tvůrci ukázali Super Meat Boy Forever
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci ukázali Super Meat Boy Forever

Tvůrci ukázali Super Meat Boy Forever

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 9. 2014 09:12 1
Reklama

Dobře, také jsme naletěli. Slídicí A Voyeur for September ve skutečnosti byl anagram pro Super Meat Boy Forever, dlouho očekávaný ne-úplně pokračování tuhé hopsačky. SMB:F bude běhačka jako žádná jiná - v šesti kapitolách, s temnou verzí levelů a dvojnásobkem bossů si Team Meat na fanoušky přichystali něco opravdu chutného.

Asi nejzrádnějším prvek nové hry budou náhodně generované úrovně, které se změní po každé vaší smrti. Pokud vám to nebude stačit, nekonečný mód zajistí, že u ovladače zůstanete připoutání na dost dlouhou dobu. Prý nemáme čekat jednoduché hopsání jako u mobilních běhaček - i nekonečný mód bude vyžadovat precizní ovládání a více než mačkání jednoho tlačítka.

Super Meat Boy Forever zamíří na PC, ale i na mobilní platformy. Tam se tvůrci chtějí vyvarovat neohrabanému ovládání a zachovat přesnost a kontrolu, jakou umožňuje ovladač.

Práce na SMB:F jsou momentálně pro tým prioritou, což znamená, že kočičí hra Mew-Genics o křížení koček s kočkami byla odsunuta na vedlejší koč... kolej a Team Meat se k ní vrátí, až bude nový Super Meat Boy hotový.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama