Saint's Row rozšíří samostatné DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Saint's Row rozšíří samostatné DLC

Saint's Row rozšíří samostatné DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 8. 2014 15:32 5
Reklama

AKTUALIZACE: Saint’s Row IV dostane samostatně hratelné DLC s názvem Gat out of Hell. V tomto přídavku se podíváme do pekla jen proto, abychom zachránili postavu jménem Gat. Moudří již vědí, že půjde o krk samotného prezidenta. Jak se tam jen proboha mohl dostat, to už vysvětluje přiložené video.

Těšit se můžeme opět na celou řadu zcela ujetých nápadů, kterým dává korunu snaha samotného satana provdat svoji dceru za prezidenta. Vedle této zápletky hra přinese také kooperační mód pro dva hráče a samozřejmě také superhrdinské schopnosti. Datum vydání je stanoveno na 30. Ledna, což platí jak pro next-gen verzi Saints Row IV: Reelected, tak i pro samostatné rozšíření. To bude zároveň nedílnou součástí verze pro Xbox One a PlayStation 4.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Málem na den přesně před rokem vyšel na PC, Xbox 360 a PlayStation 3 čtvrtý díl ztřeštěné městské akce Saint Row. A studio Volition nyní potvrzuje, že se Saint’s Row IV podívá i na konzole nové generace. Zpráva tak navazuje na předešlé spekulace o dalším pokračování série.

Saint’s Row IV vyjde na Xbox One a PlayStation 4 27. ledna za cenu třiceti dolarů. Nemáme však zatím žádné informace o tom, že by se chystala jakákoli forma slevy pro majitele verzí pro starší generací konzolí – Saint’s Row IV tedy zřejmě bude následovat příklad remasterované edice dvoudílné série Metro. Volition se svým titulem tak následují příklady řady dalších portovaných her, mezi které například nově zavítá i exkluzivita konzolí PlayStation, Beyond: Two Souls.

Saint's Row rozšíří samostatné DLC
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama