Láká Deep Silver na další Saints Row?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Láká Deep Silver na další Saints Row?

Láká Deep Silver na další Saints Row?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 8. 2014 10:51 4
Reklama

O víkendu se uskuteční veletrh Penny Arcade Expo, na který míří celá řádka herních firem, aby nejen prezentovala již oznámené tituly, ale také odhalila zcela nové projekty. Bude mezi nimi pokračování zběsilé střílečky Saints Row? Nový vydavatel - Deep Silver - zahájil kampaň, která hráčům motá hlavy.

Rozruch vyvolal obrázek s deskou na vyvolávání duchů, který byl zveřejněn spolu se sloganem Something wicked this ways comes (Tudy přijde něco zlého). Na obrázku se rovněž objevuje znak lilie, který doprovází celou sérii Saints Row a nechybí tři šestky coby symbol šelmy, jak se o něm píše v Bibli. Značit by to mohlo vážnější tón Saints Row, případně úplně jiné hry, kterou Deep Silver o víkendu oznámí, možné je ale i to, že si z nás vývojáři jednoduše střílí.

Na každý pád se ale v týmu Volition něco děje, o čemž jsme vás informovali začátkem týdne. Studio přijalo 100 nových zaměstnanců a na konci své plánované hodinové prezentace přislíbili ukázat záběry ze své nové hry, ať už půjde o cokoliv. Těšíme se!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama