Slabá nabídka PS Plus v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Slabá nabídka PS Plus v září

Slabá nabídka PS Plus v září

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 8. 2014 16:03 8
Reklama

Po opravdu velkých hrách, které se v uplynulých měsících objevily v nabídce Instant Game Collection v rámci programu PlayStation Plus, nás v září čeká nepříjemné procitnutí. Už žádný BioShock, XCOM, Dead Space nebo NBA, tentokrát pro nás má Sony jen hrstku menších titulů, zaměřených na kooperační hraní.

Nabídka her zdarma pro PlayStation 4 je už tradičně nejmenší, což ale odpovídá aktuálnímu stavu a logicky i faktu, že je konzole na trhu necelý rok. Pokud si členství PS+ platíte, pak si budete moci stáhnout hry Velocity 2X a Sportfriends. Co se týče PlayStation 3, vedle Sportfriends, kteří se v rámci cross-buy objeví i v nabídce Vita her), si zahrajete PlayStation All Stars Battle Royale a nezávislou hru Hoard. A konečně PS Vita - ta nabídne Joe Danger, TxK a již zmiňované Velocity 2X a PlayStation All Stars.

Vedle her zdarma pak samozřejmě budete moci využít i slevy na vybrané tituly a další akce v průběhu celého měsíce. Jste spokojeni, anebo jste čekali alespoň pro PS3 lepší tituly? Dejte nám vědět!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama