Alfa Kingdom Come je za dveřmi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alfa Kingdom Come je za dveřmi

Alfa Kingdom Come je za dveřmi

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 8. 2014 16:58 7
Reklama

Designér Daniel Vávra ze studia Warhorse se přihlásil s novým vývojářským deníčkem hry Kingdom Come: Deliverance a přináší informace o současném stavu i nadcházejících plánech.

Pokud dění kolem vývoje sledujete pečlivě, určitě vám neunikly předchozí informace o teprve chystaném motion-capture zvířat i lidí. V době kampaně na Kickstarteru to bylo poměrně velké téma a Dan Vávra překvapil informací, že si nakonec zřídili vlastní motion-capture studio. Jeho kompletní výbava totiž stojí přibližně tolik, kolik by stál pronájem studia na čtyři dny, což vývojářům umožňuje vypilovat všechno k dokonalosti bez stresu a těsných časových plánů.

Co se týče samotné hry, vývojáři samozřejmě pracují na všech důležitých prvcích, ale řeší i problémy s velikostí jednotlivých budov a prostorem obecně. Pro pohyb herní postavy je nutné, aby byly všechny koridory o trochu větší než ve skutečnosti, kvůli čemuž musí vývojáři zvětšovat celé domy, případně hrady. I z tohoto důvodu se nakonec rozrostla celá mapa, a to přibližně o 30 procent. Místa, dříve vyškrtnutá, tak budou ve hře dostupná a do výčtu lokací přibude i jedna nová vesnice.

Bez ohledu na to, že vydání hry je poměrně daleko, vývojáři v těchto dnech pilně připravují alfaverzi, která bude přístupná od října tohoto roku. Už zkraje příštího měsíce bychom se nicméně měli dozvědět, co všechno si budeme moci v prvním hratelném testu vyzkoušet a kolik je s tím spojeno práce.

Všechno ostatní, včetně nových záběrů přímo ze hry a dalších informací například o reklamních předmětech, si můžete prohlédnout v takřka třináctiminutovém videu, zatím bez českých titulků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama