TESO odhaluje loyalty program
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TESO odhaluje loyalty program

TESO odhaluje loyalty program

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 8. 2014 11:41 7
Reklama

Ačkoliv ještě nezmizely úplně, na MMORPG s měsíčními poplatky se velká spousta hráčů dívá podezřívavě. Vývojáři slibují skvělý servis i spoustu nového obsahu, což je ostatně i případ The Elder Scrolls Online, které se svého launche dočkalo v dubnu tohoto roku.

Po necelém půlroce pak lidé ze ZeniMax Online přichází s programem pro loajální hráče a slibují si, že díky tomu udrží necelý milion hráčů u hry co nejdéle.

Pokud si však představujete, že budou hráči za opětovné placení předplatného dostávat bůhvíjaké dárky, pak není ZeniMax a potažmo TESO tím správným místem. Za tři po sobě jdoucí měsíce strávené ve hře dostanete High Hrothgara, speciálního peta, který vás bude doprovázet po vašich toulkách fantasy světem. A teď ruku na srdce - to má být všechno?

Samozřejmě se darovanému koni na zuby nehledí, ale jak už bylo naznačeno v úvodu, samotný fakt, že hráči v dnešní době plné free to play her (mnohdy nevalné kvality) platí měsíční poplatky, bývá na jiných místech odměňován alespoň speciálními mounty, které se dají reálně využít.

Co víc, vydavatel hry zatím nebyl schopný ani odhalit, jaký dárek čeká na ty, kdo stráví ve hře alespoň šest měsíců, což začíná být v komentáři sarkasticky a možná i trochu nevěřícně komentováno. Je tedy otázkou, zda něco podobného bude stačit jako lákadlo pro hráče, kteří čekají na PS4/XOne verzi, jak jste na tom vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama