Noví Pokémoni od tvůrců Tekkenu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Noví Pokémoni od tvůrců Tekkenu

Noví Pokémoni od tvůrců Tekkenu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 8. 2014 19:39 4
Reklama

Je to geniální nápad! Pokémoni jsou dlouholetá značka založená na soubojích příšerek a Tekken zase úspěšná série multiplayerových bojovek. Stačí vzít důležité prvky z obou sérií a Pokkén Tournament je na světě!

Dnešní oznámení Pokkénu vyvolalo na internetu menší rozruch. Někteří Pokémoni si vyzkoušeli přímý boj v sérii Smash Bros, ale zdá se, že kolaborace mezi The Pokémon Company a Bandai Namco se zaměří na jiné publikum. Kacuhiro Harada z Namco prohlásil, že nový akční titul bude jak pro casual hráče, kteří holdují tradičním pokémoním hrám, tak i pro hardcore mistry mlátiček.

Tvůrce série Soulcalibur Masaaki Hošino dodal: „Máme nejlepší vývojáře, nejlepší grafiku a pro naše dospělé fanoušky Pokémonů jsme vytvořili tu nejlepší akční hru. Těště se na ní!"

Pokkén Tournament se objeví na japonských automatech a o vydání na západě se zatím nemluví. Značka Pokkén Tournament společně se značkou Pokkén Fighter byly zaregistrovány i u evropských a amerických úřadů. Zda se Pokkén Tournament kdy objeví i na konzolích také není jasné, ale na automatech začínaly i série Tekken, Soulcalibur nebo Street Fighter, které se dočkaly rozšíření na domací konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama