Diablo 3 dostává velký patch 2.1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo 3 dostává velký patch 2.1

Diablo 3 dostává velký patch 2.1

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 8. 2014 06:49 3
Reklama

Dnes vychází Diablo 3: Reaper of Souls na konzole nové i staré generace a PC verze se připravuje na nálož v podobě nového patche, který dneškem přidá dlouho očekávané Greater Rifts a další ohlášené prvky.

Greater Rifts jsou asi tím největším přídavkem do hry. Podobně jako Nephalem Rifts, i tyto brány do jiných dimenzí vyžadují sesbírání klíčů, který ale vlastní Rift Guardiani v Nephalem Rifts. Prakticky se jedná o další stupeň trhlin nad Nephalem Rifts, ve kterých musíte v časovém limitu pozabíjet určitý počet příšer, aby se vám otevřela trhlina do další, těžší dimenze. Samosebou, výlety do Greater Rifts se vám velice vyplatí nejen lootem a zkušenostmi, ale za vybílené rifty dostanete šanci upgradovat až tři ze svých drahokamů na Legendary status. Více o fungování Greater Rifts si přečtěte na blogu Diablo 3.

Do obou riftů přibude nová lokace, která to do vydání Reaper of Souls nestihla. Cesspool - žumpa - zní jako místo, kam bychom se samovolně nevydali, ale loot tam má být dobrý, tak proč ne.

Nakonec patch přidává Seasons, časově omezené celosvětové žebříčky, do kterých si budete muset vytvořit zbrusu novou postavu. Kromě cíle dosáhnutí 70. úrovně na vás v sezónách čeká plnění exkluzivních achievementů - Conquestů, sbírání achievementů a postupování do nejvyšších pater Greater Rifts. Seasons by měly dále podpořit znovuhratelnost, například exkluzivními legendárními zbraněmi a transmogrifikačními sety, které budou dosažitelné pouze během konání dané sezóny. Po ukončení sezóny se nově vytvořený hrdina změní v standadrního hrdinu a do dalšího klání bude třeba vytvořit si nového.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama