Amazon koupí Twitch.tv
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amazon koupí Twitch.tv

Amazon koupí Twitch.tv

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 8. 2014 07:23 8
Reklama

Překvapení! Streamovací služba Twitch bude mít nového majitele. Zprávy sice naznačovaly, že se domova mnoha streamerů zmocní konkurenční Google, ale nakonec si Twitch potřásl s Amazonem, který za službu zaplatí zhruba 970 milionů dolarů.

„Stejně jako Twitch jsme posedlí našimi zákazníky a rádi myslíme jinak. Těšíme se na všechno, co se od Twitche naučíme a až mu pomůžeme mnohem rychleji vybudovat nové služby pro hráčskou komunitu," řekl generální ředitel Amazonu Jeff Bezos při oznámení dohody.

„Amazon a Twitch se uzpůsobují především svým zákazníkům a oba věříme v budoucnost hraní," říká generální ředitel Twitche Emmett Shear a dodává, že partnerství s Amazonem umožní Twitchi vytvořit nové nástroje a servis pro uživatele streamovací platformy a rozšíří jí mezi více lidí po celém světě.

Amazon čeká, že uzavření smlouvy se stihne ještě do konce tohoto roku. Akvizice přichází nedlouho poté, co Twitch upravil svoji pozici vůči autorskému právu, které vyústilo v utlumení zvukové stopy u mnoha záznamů a zkrátilo délku archivovaných videí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama