Jaké bude konzolové rozlišení Zaklínače?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaké bude konzolové rozlišení Zaklínače?

Jaké bude konzolové rozlišení Zaklínače?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2014 07:39 10
Reklama

Otázka finálního rozlišení hry na konzolích je palčivým tématem mnoha diskuzí a vypadá to, že třetí Zaklínač rozšíří řady titulů, kterých se tyto sáhodlouhé diskuze týkají. Zatím totiž není vůbec jisté to, v jakém rozlišení hra ve finále na obou konzolích pojede.

Marketingový manažer studia, Tomasz Tinc, GameSpotu sdělil, že tým konstantně pracuje na optimalizaci hry a tedy i na tom, aby hra jela v co možná největším rozlišení. Výslednou hodnotu prý ale ještě říci nemohou. Jedním dechem však dodává, že tým pracují na enginu hry zůstává i nadále optimistický. Ovšem i termín optimistický má zřejmě své hranice  Jose Teixeira pracující na vizuálních efektech hry v jiném rozhovoru tvrdí, že rozlišení 1080p se na konzolích pravděpodobně nedočkáme. Na druhou stranu ale hráčům slibuje framerate stanovený alespoň na hodnotě třiceti snímků za vteřinu.

Připomínáme rovněž naši květnovou novinku, ve které jsme psali o tom, že Zaklínač 3 možná poběží o trochu lépe na PS4. Uvidíme, jak to celé dopadne, plná verze hry vychází 24. února.

Co na ono hašteření okolo rozlišení jednotlivých her říkáte vy? Je pro vás rozlišení důležitým prvkem hry a byli byste ochotni přihlédnout k výběru konzole i na základě toho, v jakém rozlišení je vaše oblíbená hra renderována?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama