Xbox 360 dostane 500 GB disk
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox 360 dostane 500 GB disk

Xbox 360 dostane 500 GB disk

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 8. 2014 13:01 8
Reklama

Oficiální české stránky Xboxu nabízejí pro Xbox 360 jako volitelné diskové úložiště pevný disk pouze o kapacitě 320 GB. Anglická stránka však nabízí již disk o celkové kapacitě 500 GB – zřejmě i u nás se tedy majitelé této konzole časem dočkají možnosti rozšířit si svůj Xbox oficiální cestou i o takto veliký harddisk.

Cena je při současné předobjednávce stanovena na 109 dolarů, což je překvapivě o poznání levnější než stávající cena pro 320 GB verzi. Doporučená maloobchodní cena menšího disku totiž činí 129 dolarů.

Ať už však bude u nás cena jakákoli, rozšíření nabídky o větší disk kvitujeme, místo na disku je dnes zkrátka třeba. Spousta hráčů si stále častěji pořizuje své hry digitální cestou a v kombinaci s ukládáním různých médií může volné místo docházet velmi záhy.

A že si tohoto jsou v Microsoftu vědomi, to dokládá i nedávno oznámený bundle konzole Xbox One s Call of Duty: Advanced Warfare. Ten totiž přinese disk o kapacitě rovnou 1 TB. To už by mohlo na nějaký ten pátek stačit, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama