Fantasy Life vyjde v Evropě v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fantasy Life vyjde v Evropě v září

Fantasy Life vyjde v Evropě v září

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 8. 2014 12:27 4
Reklama

Jedno z příjemných odhalení na letošní E3, velice zajímavě vypadající akční RPG od Level 5, se dostane na naše 3DS dříve než bychom čekali. Nintendo ohlásilo, že Fantasy Life si evropští hráči budou moci zahrát už od 24. září.

Nenechte se zmást, Fantasy Life není ona akční co-op Final Fantasy, ale takový mix tradičnějšího RPG a life simu. Ve hře si vytvoříme postavu a ve fantasy světě si vybereme jedno z povolání, jako dřevorubec, horník, kuchař, paladin nebo kouzelník a ve stylu Animal Crossing budeme plnit jak každodenní povinnosti, sbírat zdroje a vyrábět předměty, tak se budeme moci vydat za dobrodružstvím a bít se s příšerami.

Mezi povoláními budeme moci přepínat a využívat jedno k vylepšení druhého. Třeba jako horník si nakopeme rudu, jako kovář z ní uděláme meč a jako paladin se s ním vydáme na tuhého bosse. Nebude chybět ani možnost mít vlastního čtyřnohého přítele, se kterým se budeme moci vydat do okolí a na příšery.

Fantasy Life také bude podporovat hru více hráčů a s dalšími dvěma hráči, ad-hoc i online, se budeme moci vydat na společné dobrodružství. To znamená, že do Evropy přijde vylepšená verze původní japonské hry z roku 2012, která k základní hře přidala nové questy, lokace, předměty a možnost online chatu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama