Destiny má jasnou podobu prvního DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny má jasnou podobu prvního DLC

Destiny má jasnou podobu prvního DLC

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 8. 2014 09:49 2
Reklama

Rozmohl se nám tady takový nešvar. Vývojáři pracují na DLC ještě předtím než je celá hra vydaná a hráči tak mají oprávněně pocit, že studia schválně vynechávají obsah z prodaného produktu, který potom nabízejí dodatečně zpoplatněný. Tvůrci se ohrazují tím, že obsah her bývá dokončen ve velkém předstihu před vydáním a na finálních úpravách se nepodílejí všichni z týmu, a tak započnutí prací na rozšíření hry v měsících před vydáním dává smysl.

Líbit se nám to nemusí, ale něco na tom asi je. První DLC sci-fi střílečky Destiny by se mělo jmenovat The Dark Below, a hráči World of Warcraft si zřejmě vzpomenou, že před rokem proběhla zpráva, že právě tak by se mělo jmenovat další rozšíření, ze kterého se vyklubali Warlords of Draenor.

Destiny má jasnou podobu prvního DLC
i Zdroj: Hrej.cz

Bungie na Gamescomu oznámili, že The Dark Below je první ze dvou rozšíření pro Destiny, na kterých momentálně pracují. Mělo by mít vlastní uzavřený příběh včetně strike mise a něčeho nového pro kooperativní i kompetitivní hráče. Rozšíření využije některé lokace ze hry, ale také by mělo přinést nové, tajemné podzemí pod Hellmouth na Měsíci, kde sídlí nebezpeční hivové a především jejich temný bůh se svoji armádou.

Další DLC by se mělo jmenovat House of Wolves, ale o něm zatím nic nevíme. Za zmínku stojí jedna fanouškovská teorie, že celé Destiny se točí kolem měsíce a vlků, a název druhého DLC tedy trochu teorii podporuje. Podívejte se na vysvětlující video.

Destiny má jasnou podobu prvního DLC
i Zdroj: Hrej.cz

Ačkoliv Bungie na Gamescomu cenu DLC neoznámili, dřívější zprávy říkají, že DLC by měla stát jednotlivě £20, můžeme tedy čekat něco okolo 700 Kč, nebo dohromady v rámci Destiny Expansion Pass za £35 (cca 1200 Kč), což není úplně málo. Uvidíme, zda Bungie v reakci na červencovou nevoli vůči ceně DLC nezměnilo cenovou politiku.

The Dark Below by mělo vyjít někdy na podzim a House of Wolves pochopitelně později. Obě DLC by měla být exkluzivní pro PlayStation a to prý nejméně do podzimu 2015.

Včera také Bungie vypustili další krátký trailer ukazující Venuši v celé své opuštěné kráse.

Destiny vychází 9. září na PS4, PS3, XOne a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama