Sledujte hodinu hraní The Evil Within
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte hodinu hraní The Evil Within

Sledujte hodinu hraní The Evil Within

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 8. 2014 10:39 1
Reklama

Pokud máte pro strach i spoilery uděláno, určitě si nenechte ujít následující video. Tím Bethesda pokračuje v trendu dnešních marketingových oddělení – ukazuje nám záběry ze hry, ne však ledajaké. Jedná se o rovnou hodinový let’s play jejich očekávaného survival hororu The Evil Within.

Jak napovídá menu ze začátku videa, záběry ukazují devátou kapitolu hry. Vidět na nich můžeme plížení, smrt hlavního hrdiny (a to takže nejenom jednu), propracovanou hru světla a stínu, hutnou atmosféru, průzkum lokací a všudypřítomné násilí korunované tichým zabíjením vašich nepřátel ze zálohy. Tento titul zkrátka nebude pro slabé povahy ani mladší publikum a my se již teď nemůžeme dočkat, až se do světa Shinjiho Mikamiho sami 17. října ponoříme. Na výběr budeme mít z verze pro PC a těch pro zařízení obou současných generací konzolí Xbox a PlayStation.

A co vy? Těšíte se spolu s námi, nebo raději vkládáte své naděje do zvrhlých představ Konami v čele s Guiellermem Del Torem a Hideo Kodžimou v případě nově představeného Silent Hills?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama