Shadow of Mordor plánuje řadu DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of Mordor plánuje řadu DLC

Shadow of Mordor plánuje řadu DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 8. 2014 15:15
Reklama

Warner Bros. představují season pass pro jejich Middle-earth: Shadow of Mordor. Ten představuje klasickou nadílku pro všechny budoucí zapálené zabijáky skřetů nabízející všechna plánovaná DLC za sníženou cenu a také něco navíc.

Shadow of Mordor plánuje řadu DLC
i Zdroj: Hrej.cz

Hráči, kteří si season pass zakoupí se mohou těšit na misi Guardians of the Flaming Eye, ve které budete zápasit u bran samotného Mordodu. Dále season pass nabídne přednostní přístup do série výzev Trials of War. V těch se na hráče budou řítit Sauronovy hordy a přeživším pochopitelně půjde o získání co možná největšího skóre, jež pak půjde poměřit s ostatními hráči.

Dále se mohou hráči těšit na Lord of the Hunt, ve kterém půjde o lov divokých bestií Mordoru, a The Bright Lord, ve kterém se pak hráči ujmou role elfa a postavy ze Silmarillionu, Celebrimbora.

To ale není vše a autoři plánují v budoucnu představit ještě další obsah. Zřejmě se tedy máme na co těšit, bohužel však ještě nevíme za kolik – cena zatím stanovena nebyla. Do 30. září, kdy hra vychází na konzole, se ji ale jistě dozvíme. Na PC pak Middle-earth: Shadow of Mordor objeví o dva dny později, 2. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama