Producent AC:U by chtěl AC MMO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Producent AC:U by chtěl AC MMO

Producent AC:U by chtěl AC MMO

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 8. 2014 16:12 4
Reklama

Když vyšel první díl Assassin's Creed, asi si málokdo dokázal představit, jak by se taková hra hrála v několika lidech. Počínaje dílem Brotherhood Ubisoft si ověřil, že jejich zabijácká série multiplayer snese a nejnovější díl by měl dokázat, že jestli se chceme vydat vraždit lidi do revolucí zmítané Paříže, nejlepší je jít na to rovnou ve čtyřech.

Pro producenta hry Vincenta Pontibranda je co-op v Unity takovým prvním krokem k online hraní, které nacházíme v MMO. „Nezašli jsme tak daleko, jak jsme chtěli - nemůžete svůj herní svět sdílet s dalšími skupinami lidí. Když hrajete se třemi kamarády, je to jen čtveřice hřáčů ve vaší Paříži," řekl Pontibrand v rozhovoru pro Arabic Gamers.

„[Unity] je pro nás prvním pokusem o online verzi Assassin's Creed (...) Když se jeden z vašich přátel odpojí, jiný se může připojit. Také máme sdílený postup a podobné online věci." dodal s tím, že v budoucnosti by se mu líbilo mít MMO, které by bylo založené na různých časových obdobích, ve kterých se série odehrává. "Moc rád bych se měl čas na to, abych se vrátil k předchozím časovým obdobím, ale bohužel ho nemám."

Arabic Gamers poukazují na to, že v roce 2012 hledal nové zaměstnance, kteří by pracovali na „AAA MMO". Ubisoft však už takové MMO má v podobě odkládaného The Division, ale představit si AC MMO, ve kterém bychom mohli procházet různá časová období, byť třeba v rozlohou omezených lokacích, není nikterak těžké.

Assassin's Creed Unity vychází 28. října na nové konzole a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama