Závodní The Crew vyjde i na Xbox 360
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Závodní The Crew vyjde i na Xbox 360

Závodní The Crew vyjde i na Xbox 360

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 8. 2014 09:27 1
Reklama

Nemilou zprávu pro majitele PS3 a fanoušky závodních her v jedné osobě má francouzský Ubisoft. Vydavatel totiž oznamuje, že očekávaný otevřený závodní titul The Crew na tuto konzoli nevyjde. Na konkurenční Xbox 360 naopak ano. Důvodem je dle autorů to, že architektura Xboxu 360 je mnohem podobnější PC a tím i konzolím nové generace a port na starší generaci je tak méně náročný v případě Xboxu.

Nakonec, i samotné vydání hry na Xbox 360 je příjemným překvapením – The Crew se totiž od samotného představení prezentoval jako čistě next-genový závodní titul. Majitelům nových konzolí tedy nezbývá než doufat, že se nebude jednat o pravý cross-gen, ale že verzím pro Xbox One, PC a PS4 bude věnována náležitá péče bez kompromisů.

Ostatně, obrázek si o tom můžete udělat už nyní – Ubisoft vydává u příležitosti Gamescomu nový trailer. Sledujte a sdílejte své dojmy – umí vás takovéto závodění napříč Spojenými státy nadchnout, nebo holdujete méně arkádovým závodním hrám? Ať už je vaše odpověď jakákoli, uniknout by vám neměla nabídka vstupu do uzavřené betaverze startující na konci září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama