Nový Silent Hill vede del Toro a Kodžima
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Silent Hill vede del Toro a Kodžima

Nový Silent Hill vede del Toro a Kodžima

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 8. 2014 10:01 11
Reklama

Za mlhou hustou, že by se dala krájet, se objevily nové informace o dalších dílech hororové série Silent Hill. Ano, čtete správně, Silent Hill se objeví rovnou několikrát a máme se na co těšit, neboť hlavní jména projektu jsou Hideo Kodžima, tvůrce Metal Gear Solid s citem pro filmovou akci a Guillermo del Toro, filmový režisér, jehož díla vynikají hutnou atmosférou.

Ohlášení nových Silent Hillů ale nebylo jen takové. Při konferenci Sony zástupci studia pozvali hráče, aby si vyzkoušeli novou hru P.T., která byla uvolněná zdarma na PlayStation Network. Z tajemného titulu se vyklubalo krátké, leč dost děsivé demo, na jehož konci se objevila jména Kodžimy a del Tora, poté tvář hlavního hrdiny, kterého ztvární herec Norman Reedus (Daryl ze seriálu The Walking Dead) a pak už jen nápis "Silent Hills".

Nový Silent Hill vede del Toro a Kodžima
i Zdroj: Hrej.cz

Hru s publikem zvládá vtipálek Kodžima na jedničku. Možná si vzpomenete na jeho alter-ego Joakim Morgen, pod kterým minulý rok představil novou hru, ze které se vyklubal Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, nebo včerejší dvouminutovku s kartónovou krabicí, kterou předvedl v rámci konference Sony. Hratelný teaser však slibuje, že se máme s novým Silent Hillem na co těšit.

Zda se bude jednat o reboot série nebo pouze další díly není zatím jasné, ale to je momentálně jedno. Důležité je, že se oblíbené série, která v posledních letech nezažila nejlepší zacházení, chopili dva vynikající tvůrci. My v redakci se už nemůžeme nových výletů do mlžného Silent Hillu dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama