Assassin's Creed: Rogue oficiálně!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assassin's Creed: Rogue oficiálně!

Assassin's Creed: Rogue oficiálně!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

5. 8. 2014 17:27 7
Reklama

AKTUALIZACE: Assassin's Creed: Rouge se po dnešním leaku přeci jen dočkal oficiálního oznámení. To k nám přihází ve formě CGI videa komentovaného skvostným přízvukem vyprávějícím o těžkosti rozhodnutí zpochybňujících morální kodex jedince.

Assassin's Creed: Rouge vyjde 11. listopadu v severní Americe, u nás by měl být dostupný maximálně o pár dní později. Titul je vyvíjen ve studiu Ubisoft Sofia ve spolupráci s pobočkami v Singapuru, Montrealu, Quebecu, Chengdu, Miláně a v Bukurešti. Příběh je zasazen do Sedmileté války odehrávající se v severní Americe mezi Anglií a Francií. Jako hráči se nakonec skutečně vtělíme do perspektivy templáře. Ten ponese jméno Shay Patrick Cormac a těšit se v jeho kůži můžeme například také na návrat vylepšených námořních bitev.

Tak co, naskočíte, nebo se raději vydáte cestou next-genu v podobě Assassin's Creed: Unity?

PŮVODNÍ ZPRÁVA

V letošním roce vyjdou dva plnohodnotné tituly ze série Assassins' Creed, a zatímco první hru pro PC a nové konzole už známe - AC: Unity, druhá hra byla až dosud zahalena rouškou tajemství. Díky dnešnímu (nechtěnému?) úniku informací ale konečně vyplouvají na povrch detaily a z projektu Comet se stává Assassin's Creed: Rogue.

Informace pochází z off-screen nahrávky traileru, který se však Ubisoft v těchto chvílích snaží znepřístupnit a na všech místech zablokovat. Například na fanouškovské stránce Access The Animus jsou nicméně k dispozici screenshoty, které potvrzují předchozí spekulace o tom, že hra bude opět zaměřena na lodě a že bude i příběhově vycházet z předchozího Assassin's Creed IV: Black Flag.

Hrdinou však nebude nikdo z rodiny Kenwayů a pravděpodobně ani nepůjde o Assassina. Už podtitul hry naznačuje cosi o zrádci, či padouchovi a je tudíž možné, že skutečně budeme hrát za Templáře. Na obrázcích je viděn coby vrah jednoho z assassínů na Arktidě, poté však video končí a přechází do standardního loga všech her série.

Podle dalších informací vyjde AC: Rogue 11. listopadu pro Xbox 360 a PlayStation 3 s tím, že hra bude logicky nabízet i celou řadu DLC balíčků. Prvním z nich by měl být The Ultimate Hunter Pack s novými zbraněmi a loďmi. Moudřejší budeme pravděpodobně už za pár dní během konání veletrhu Gamescom, do té doby se Ubisoft nehodlá vyjadřovat k žádným spekulacím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama