Sony odmítá službu EA Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony odmítá službu EA Access

Sony odmítá službu EA Access

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 7. 2014 11:44 8
Reklama

Dnes dopoledne jsme vás informovali o spuštění služby EA Access na konzoli Xbox One, která předplatitelům umožní hrát vybrané tituly společnosti Electronic Arts za měsíční či roční předplatné. Nyní dochází k odpovězení otázky, zda se služba rozběhne i na konkurenčním PlayStationu.

Zástupci Sony uvedli, že s lidmi z EA jednali, aby se však na konci rozhodli nabídku odmítnout. "Pečlivě jsme prozkoumali, co předplatné služby EA Access nabízí a usoudili jsme, že pro majitele PlayStationu nepřináší očekávanou přidanou hodnotu," ozývá se ze Sony.

Japonský gigant hned v zápětí upozorňuje, že jejich vlastní služba - PlayStation Plus - zaznamenala 200procentní nárůst uživatelů od zahájení prodeje PlayStation 4 a plně se na ni soustředí. Z logických důvodů vyzdvihuje především to, že PS Plus běží napříč platformami, nabízí jednak možnost hrát hry v multiplayeru, ale také nabízí dostatek kvalitních titulů zdarma a navíc si drží nízkou cenu. "Zkrátka si nemyslíme, že v dalších pěti dolarech měsíčně za specifickou EA službu najdou naši fanoušci dostatečnou hodnotu," uzavírají zástupci Sony.

Jaký názor máte na jejich postoj vy a plánujete si službu EA Access na Xbox One předplácet?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama