Deathmatch v UT 2014 na záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deathmatch v UT 2014 na záběrech

Deathmatch v UT 2014 na záběrech

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 7. 2014 05:46 2
Reklama

Epic slaví zprovoznění deathmatche ve svém rozpracovaném Unreal Tournamentu a podělil se se světem o další záběry z hratelného prototypu.

Zatím však hra obsahuje pouze několik map, které jsou z větší části bez textur a zbraně dosud nahrazují placeholdery z UT3, ale na druhou stranu by v současné verzi měly být všechny plánované zbraně a i pohyb postav by již měl být uspokojivě odladěn.

Unreal Tournament nyní denně podléhá internímu testování, při kterém tvůrci přicházejí na nové způsoby, jak hru vylepšit. Na videu si můžete povšimnout několika různých map, mezi kterými fanoušci hry poznají i klasickou Deck16, ktera se v sérii objevovala již od prvního dílu.

Unreal Tournament by měl být vydán jako hra zdarma, tedy bez jakýchkoliv poplatků či mikrotransakcí. Epic chce hrou představit svůj nejnovější Unreal Engine a zároveň nezklamat PC hráče, kteří na předchozích hrách ze série vyrostli.

Nakonec, pokud se vám líbí pozadí, které mají tvůrci hry na ploše, můžete si ho stáhnout v červené a modré variantě z oficiálního fóra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama