Sherlock Holmes v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sherlock Holmes v novém videu

Sherlock Holmes v novém videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 7. 2014 12:42 3
Reklama

Pokud máte pro tajemství a detektivky uděláno, určitě se těšíte na zářijovou agenturní akci Sherlock Holmes: Crimes and Punishment. Postava pocházející z pera Sira Arthura Conana Doyla bude mít tento podzim pěkně napilno – Sherlocka Holmese čeká rovnou šestice případů a autoři nám v aktuálním videu představují první z nich.

Více než dvacet minut dlouhé video představuje Sherlocka v jeho vlastním domově, vidět můžeme funkčnost jeho šatníku a dostáváme rovněž příslib řady převleků. Můžeme také vidět jaho schopnosti dedukce na základě zvuků z okolí a nakonec samozřejmě geniálního detektiva můžeme vidět přímo v akci, na místě činu a při průzkumu okolí a v dialozích se svědky i podezřelými.

A to vše v podání mocného Unreal Enginenu třetí generace, jenž bude hru pohánět na Xboxu 360, Xbox One, PS3, PS4 i na PC. Sledujte a sdílejte s námi svůj názor – je takováto detektivka dle vašeho gusta, nebo máte raději akčnější hratelnost? Například tu, kterou jste mohli vidět v rámci našeho nedávného Hrajte s námi LA: Noire?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama