Oficiální stránky Bravely Second
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oficiální stránky Bravely Second

Oficiální stránky Bravely Second

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 7. 2014 12:15 9
Reklama

Pokračování výborného JRPG pro Nintendo 3DS povystrkuje růžky na právě spuštěných oficiálních stránkách - ovšem celé v japonštině. I přesto se dá ze stránek leccos vyčíst.

Například se vedle nové postavy, červenooké Magnolie, která pochází z měsíce, objeví kněžka Agnés z předchozího dílu. Příběh by měl být zasazen o několik let po Bravely Default a měl by nás provést po více místech a kontinentech světa Luxendarc. Ostatně celá hra bude především poháněná příběhem a ne průzkumem, tak jako její předchůdce.

Na stránkách si lze všimnout dvou nových detailně vykreslených měst i náznaku návratu job systému. Prozatím víme o čtyřech třídách, které se vrátí - valkyrie, performer, time mage a red mage. Design postav je záměrně méně deformovaný než v prvním díle. Vývojáři chtěli postavy vzhledově více posunout do dospělosti.

Nakonec se můžete podívat i na krátký teaser trailer, ve kterém se však záběry ze hry mihnou jen na chvíli. O datu vydání zatím vývojáři ze Silicon Studio mlčí, o možnosti vydání na západě taktéž.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama