Jak je velká mapa The Crew?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak je velká mapa The Crew?

Jak je velká mapa The Crew?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 7. 2014 14:35 12
Reklama

Jak dlouho trvá přejet Spojené státy od pobřeží k pobřeží? Strohá odpověď zní, že dlouho. Vlastně dost dlouho na to, aby to člověk takzvaně dal na jediný zátah. Nicméně, hry ještě nepokročily tak daleko, aby nám podobný zážitek zprostředkovaly jedna ku jedné. Na řadu tedy samozřejmě přicházejí kompromisy - města se zmenšují, krajiny zjednodušují a kontinenty zužují.

A v právě probíhající uzavřené betaverzi The Crew se jeden hráč pokusil zodpovědět otázku z úvodu. Vyrazil z východu na západ a vyšlo mu to na úctyhodných 40 minut. Je to sice zlomek reálného času, ale na herní mapu a specielně na závodní titul se jedná o velmi slušnou cifru slibující opravdu mnoho hodin nijak se opakující zábavy. Tedy alespoň co se okolní krajiny týče.

Jeho cestu můžete zhlédnout na videu níže. Uvidíte variabilní prostředí severní Ameriky, pouště, lesy, řadu metropolí a v neposlední řadě také skutečně arkádovitý jízdní model. Sledujte a kochejte se, na vlastní kůži si to budeme všichni moci vyzkoušet 14. listopadu, kdy hra vychází na PS4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama