Wii U dostává významný update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wii U dostává významný update

Wii U dostává významný update

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 7. 2014 10:52
Reklama

Wii U dostává nový systémový update, ten nese číslovku 5.1.0 a přináší hráčům užitečnou funkcionalitu přenesení osobních dat z jedné konzole na druhou. To dosud možné nebylo a hráči tak mohli svá data přenést pouze Wii na Wii U, a to navíc pouze jednorázově.

Nyní je tedy možné přenést data z jedné konzole Wii U na druhou a především takový proces není omezen počtem přenosů. Obě konzole samozřejmě potřebují mít aktuální verzi softwaru, aby bylo možno proces spustit a po jeho dokončení se ta konzole, z které byl přenos učiněn, vymaže. Podrobný návod k přenosu nabízí Nintendo na svých stránkách. Majitelé Wii U si budou moci přenést svá uživatelská data, save pozice, síťová data a nakonec také všechen stažený obsah. V praxi to bude použitelné například tehdy, když budou hráči například přecházet z klasické na deluxe edici konzole nebo na nějaký novější model, který by mohl přijít v budoucnu.

Další významnou novinkou aktualizace je to, že nově nemusí hráči eshop Nintenda ovládat pouze za pomocí GamePadu, ale také klasického Wii Remote a dalších periferií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama