Chystá se craftovací hra od Maxisu?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se craftovací hra od Maxisu?

Chystá se craftovací hra od Maxisu?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 7. 2014 16:04 2
Reklama

Studio EA Maxis, které má v portfoliu hry jako The Sims nebo SimCity, hledá designéra ke zcela novému a dosud neoznámenému projektu. Na tom by samo o sobě nebylo nic zvláštního, inzerát je nicméně bohatý na detaily a už nyní se dá odhadovat, čím by nová hra mohla být.

V podmínkách nutných ke přijetí se jasně uvádí, že by měl mít kandidát zkušenosti s craftovacími systémy, technologickými stromy nebo levelováním postavy. Nabízí se proto možnost, že by nová hra mohla být RPG, vzhledem k dalším informacím se pak vývojáři zřejmě nebudou bránit online hraní a free to play platebnímu modelu.

Co však vzbuzuje největší pozornost, je nutná znalost her typu LittleBigPlanet, Roblox, Disney Infinity a Minecraft včetně četných modifikací. Nakonec, bylo pouze otázkou času, nežli se do světa sandboxových craftovacích her ponoří i některé z velkých studií a přinejmenším kopne do monopolu, který si vytvořili nezávislí tvůrci. Na druhou stranu se ale nedá očekávat, že by nový projekt Maxisu byl automaticky klonem Minecraftu, v tomto případě půjdou vývojáři z pochopitelných důvodů vlastní cestou a připraví něco svého. Jsme každopádně zvědavi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama