Bungie myslí na budoucnost Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie myslí na budoucnost Destiny

Bungie myslí na budoucnost Destiny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

21. 7. 2014 13:11 5
Reklama

MMOFPS hra ještě není ani vydaná a Bungie už přemýšlí o dalších dílech. Vývojáři by rádi zajistili, aby postavy hráčů šly přenášet mezi jednotlivými generacemi hry. Potvrdil to softwarový inženýr Roger Wolfson v rozhovoru pro Digital Trends.

„Naším cílem v Destiny je zajistit hráčům jiný zážitek pokaždé, když hrají, nejen pomocí socializace s různými hráči, ale také tím, že vaše postava roste a může si vždy zahrát ten samý obsah jiným stylem, kdykoliv se do hry vrátíte."

„Řekněme, že vyšlo Destiny 2 a Destiny 3 a do hry se přidávají noví hráči. Ti chtějí tyto nové hry hrát po boku těch, co u Destiny byly od samotného začátku. My chceme zajistit, že se nebudou cítit, že propásli čtyři roky a pokud budou chtít, budou se moci vrátit k předchozím dílům a se svojí postavou si zahrát starý obsah. Tak jsme pečlivě pracovali na tom, jak to udělat, aby se lidé necítili, že mají před sebou několik let levelování."

O velkých plánech, které Bungie s Destiny má, neslyšíme poprvé, ale dosud jsme se nedozvěděli nic o jakýchkoliv vnitřních plánech s dávkováním nových titulů. Zmíněné čtyři roky by znamenaly, že Bungie by pokračování vydal po dvou letech. To není příliš dlouho vzhledem k tomu, že Bungie na Destiny pracuje alespoň od roku 2010. Je tedy možné, že obří rozpočet, který do Destiny šel, alespoň z části pokryl i budoucí hry z plánované série. Zda Wolfson časový údaj nadhodil jen tak, či nepozorností pustil novou informaci ven, se určitě dozvíme později.

Trochu jiného mezigenerační hraní, tedy společného hraní hráčů s PS3 a Xbox 360 s těmi s PS4 a XOne, se u Destiny nedočkáme z technického omezení starší generace.

Beta Destiny byla na pondělí a úterý pozastavena, ale od středy bude pokračovat až do neděle. Samotná hra potom vyjde 9. září na PS4, Xbox One, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama