Visceral vypisuje 10 změn v BF Hardline
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Visceral vypisuje 10 změn v BF Hardline

Visceral vypisuje 10 změn v BF Hardline

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 7. 2014 13:42 5
Reklama

Beta neslouží jen k nalákání zvědavců, vývojáři z ní dostávají cenná data a zaznamenávají přání komunity ještě před tím, než se hra dostane na pulty a mezi širokou veřejnost. A Visceral hráčům naslouchal a na základě zpětné vazby vydal seznam s deseti body, které se před říjnovým vydáním do hry promítnou. Podívejte se na chystané změny sami:

1. Snížení výskytu výbušnin
Výbuchy jsou fajn, ale hráči si stěžovali, že příliš snadná dostupnost výbušnin narušuje zážitek z bitvy policistů s padouchy. Vývojáři se rozhodli výbušniny ze hry neodstranit, ale měly by po úpravě mnohem méně zasahovat do přestřelek a honiček obou stran.

2. Vyvážení a přejmenování třídy Mechanic
Mechanik bude užitečnější ve více situacích a nejen při sundavání auta. Tipy na nové označení můžete Visceralu napsat do komentářů na oficiální stránce.

3. Předělání HUDu
Herní interface se dočká změn, které hru na pohled odliší od Battlefield 4 a zároveň zlepší předávání informací od zpráv, cílů, po stav hráče a situace na mapě.

4. Překopání obrazovky úprav avatara
Nové rozložení customizační obrazovky bude přehlednější a zjednoduší výběr a výměnu výstroje.

5. Prohloubení herního světa a zvýšení interaktivity
Na přání hráčů půjde v úrovních dělat více věcí, které mohou ovlivnit hru. Zároveň přibude více možností, jak přistoupit k cíli či získat nějakou výhodu. Mezi nově interaktivními předměty nalezneme více dvěří, skříňky s municemi, rádia a další.

6. Prodloužení kol
Hráči si stěžovali, že některá kola končí příliš brzy. Heist a Blood Money budou nyní trvat o něco déle, což by se nemělo negativně projevit na jejich zábavnosti.

7. Zvýšení výdrže přepravních vozidel
Dosud auta pod palbou nepřátel vybuchovala příliš brzy a změna v jejich životnosti by měla zajistit realističtější automobilové přestřelky.

8. Vylepšení zvukové přenášení informací o okolní situaci
Visceral zapracoval na zvukových nápovědách, které hráčům pomáhají udržet přehled o situaci, rozmístění nepřátel, přátel i rukojmích.

9. Lékarničky a skříňky s municí už neblokují výhled
Dříve mohly tyto užitečné krabičky zabránit uzdravování padlého spolubojovníka, protože překážely ve výhledu na jeho tělo. To by se už stávat nemělo.

10. Zlepšení vyslýchání
Nový způsob, jakým bude vyslýchání chycených nepřátel probíhat, odhalí pouze jeho spoluhráče v okruhu vyslýchaného, ale také označené nepřátele, jakoby byli spatřeni vaším spoluhráčem.

Co si myslíte? Vylepší tyto změny Hardline nějak zásadně nebo se dle vás jedná o menší úpravy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama