The Sims 2 přicházejí o podporu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Sims 2 přicházejí o podporu

The Sims 2 přicházejí o podporu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 7. 2014 15:02
Reklama

Zatímco se nejoblíbenější life-sim série posouvá do čtvrté generace, EA se rozhodlo ukončit podporu té druhé. V srpnu to bude 6 let od vydání posledního datadisku a EA to vnímá jako dostatečně dlouhou dobu a posílá The Sims 2 na poslední cestu. Nicméně fanoušci druhého dílu mají důvod k oslavám.

Hráči, kteří si svoji kopii The Sims 2 zaregistrovali na Originu dostávají od EA The Sims 2 Ultimate Collection, tedy balíček se vším, co kdy ke hře vyšlo, tedy jak všechna rozšíření, tak i všechny stuff packy.

EA tak vlastně všem hráčům s The Sims 2 hru zdarma upgraduje na nejnovější verzi s tím, že dalších patchů se hra už nedočká. Oficiálně podpora titulu skončí 22. července, ale hráči s registrovanou kopií by se své ultimátní kolekce měli dočkat během následujících pěti dnů.

Jedná se o poměrně překvapivý krok, který málokdo od EA čekal. EA má s ukončováním podpory starších titulů neblahou pověst a toto vlídné gesto mnohé hráče příjemně zaskočilo.

The Sims 2 Ultimate Collection momentálně není na Originu k zakoupení, ale brzy by měla být uvolněna i hráčům, kteří si The Sims 2 na Originu nezaregistrovali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama