Multiplayer v Don't Starve se blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer v Don't Starve se blíží

Multiplayer v Don't Starve se blíží

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

14. 7. 2014 06:47
Reklama

O záměrech studia Klei Entertainment přidat do své stylové přežívačky Don't Starve multiplayer pro čtyři a více hráčů už nějakou dobu víme. Dosud jsme si však mohli hru více hráčů pouze představovat. Bude to čistě kooperativní nebo se budou moci hráči zabíjet po způsobu DayZ? Nové video ukazuje prototyp vhodně pojmenovaného Don't Starve Together a je plné hráčů, duchů, strašení a lidských sošek z masa.

Když totiž jeden z hráčů při hře zemře (kdo Don't Starve hrál, ten ví, že to zas tak těžké není), promění se v ducha a může poletovat okolo a otravovat ostatní hráče nebo tropit neplechu v okolí. Jako správný duch může posednout stromy, zapálit kus uhlí a tak podobně. Zpět mezi živé se může duch dostat, když nalezne lidskou sošku z masa, ze které se pak vyklube nový, krásný a voňavý.

Ačkoliv video přichází s varováním, že se jedná o záznam z raného prototypu, Don't Starve Together by se měl dočkat vydání v následujících měsících. Update hry by měl být zdarma pro hráče, kteří hru už vlastní, poté by se měla cena hry navýšit. Lidé Klei slibují, jak v případě původní hry, několik testovacích kol před samotném vydáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama