Povedené making-of nových Borderlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Povedené making-of nových Borderlands

Povedené making-of nových Borderlands

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 7. 2014 10:42
Reklama

Zdravice ze studia, trailer, komentář a rozloučení. Takhle vypadají téměř všechny videoblogy vývojářů, pojednávající o hrách, které se již brzy dočkají svého vydání. Studio Gearbox samozřejmě nesmí být pozadu, v jeho kancelářích ostatně vzniká Borderlands: The Pre-Sequel, je však sympatické, že video není jen snůškou obvyklých řečí a záběrů.

Chcete-li se dozvědět, kde se vůbec vzala myšlenka, vedoucí k vývoji samostatného rozšíření druhého dílu, a jaká studia na vývoji spolupracují, pak se mrkněte na následujících pět minut takřka dokumentaristických záběrů. Není to totiž jenom studio Gearbox, ale také 2K Australia, kteří si přípravu hry rozdělili a společně jsou odpovědní za výsledek.

Ve videu rovněž padne odpověď na to, proč právě nsledujeme making-of video z plnohodnotných Borderlands 3, tady ale ona dokumentární práce trochu skřípe. Nastupují totiž marketingová hesla a řeči o tom, že vývojáři jednoduše chtějí vyprávět další příběh a přinést hru i majitelům starších konzolí, přitom se za tu skutečnou pravdu vůbec nemusí stydět. Vydělat peníze revitalizací již fungujících mechanismů a přidáním nového příběhu není nic neobvyklého, a pokud se to udělá s dostatečnou péčí, na konci nemohou zůstat nespokojení zákazníci.

Připomínáme jen, že Borderlands: The Pre-Sequel vychází 17. října na PC a předchozí generaci konzolí PlayStation a Xbox. Podíváme se v něm na měsíc Hyperion, kde si Handsome Jack začíná připravovat půdu k tomu, aby zde vybudoval svoji základnu. Hlavní roli tedy bude hrát nižší gravitace a pořádný holomráz, před kterým se jen tak neschováte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama