Nintendo představilo hry pro 3DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo představilo hry pro 3DS

Nintendo představilo hry pro 3DS

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 7. 2014 13:08 3
Reklama

Červencové Nintendo Direct se zaměřilo na nové tituly pro 3DS a půlhodinová prezentace zaměřená na japonské publikum opět nezklamala. Šest titulů třetích stran pro handheld od Nintenda se objevilo s trailery a gameplay záběry a také několika informacemi určenými pro východní trh. Avšak i my tady v Evropě si z prezentace máme co odnést.

Final Fantasy Explorers

Po oznámení ve Famitsu jsme netrpělivě čekali, až Square Enix své multiplayerové akční RPG představí i videem a dnes jsme se dočkali. Po krátkém zavzpomínání na počátky série se video zaměřilo na hru v akci. Podívejte se na to, jak kabátek akčního RPG sérii sedne. Tradiční prvky jako známé příšery, třídy, statusy a summoni jsou viditelně zachovány a multiplayer vypadá docela zábavně.

FFE vyjdou v Japonsku už letos v zimě, na západ by se měli dostat příští rok.

Tales of the World: Reve Unitia

V prezentaci byly také předvedeny první gameplay záběry z taktického RPG od Bandai Namco. Hra vyjde v Japonsku 23. října, vydání na západě ještě nebylo určeno.

Dragon Quest X

Očekávaná reedice v Japonsku populárního MMORPG pro Wii, Wii U, tablety a PC, se dva roky po vydání dočká i premiéry na 3DS. Tato verze by měla využívat cloudový server, aby nebyla příliš limitovaná výkonem handheldu.

Video se soustředí na různé typy online zábavy s dalšími hráči včetně miniher. V Japonsku by Dragon Quest X pro 3DS měl vyjít už 4. září a Square Enix podle nedávných zpráv zvažuje vydání hry i na západě. Na jaké platformy a jestli vůbec můžeme zatím pouze spekulovat.

Forbidden Magna

Od tvůrců Rune Factory 4 přijde na 3DS nové strategické RPG. Ve Forbidden Magna se budou hráči kromě svádění bitev s nepřáteli také starat o své spirituální pomocníky, kteří jim budou v bojích pomáhat. Funkcionalita Street passu se bude hodit při získávání pomoci při bojích či při kultivaci zahrádky. Tento titul se nejspíš na západ nedostane :)

Kenka Bancho

Krátký teaser dvou společensky oděných mužů v souboji pohledů měl představit hru Kenka Bancho. Více informací se dozvíme jindy.

Monster Hunter 4G / Ultimate

Konec prezentace patřil jedné z nejočekávanějších her na západě - multiplayerovému RPG Monster Hunter 4G. Hra vyjde na Japonsku už 11. října (u nás někdy na jaře příštího roku) a kromě pozvánky na více gameplay záběrů na Niconico TV jsme se mohli podívat na nový tříminutový trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama