Jak rozsáhlý bude svět Far Cry 4?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak rozsáhlý bude svět Far Cry 4?

Jak rozsáhlý bude svět Far Cry 4?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 7. 2014 15:54 1
Reklama

Alex Hutchinson, kreativní ředitel vývojářů čtvrtého Far Cry si v rozhovoru pro Game Informer pustil pusu na špacír a my pro vás vybíráme ty nejzajímavější střípky informací. Z těch vyplývá, že se na nás řítí něco opravdu velkého.

A když říkáme velkého, tak začneme rovnou velikostí herního světa. Rozlohou by hra měla být srovnatelná s Far Cry 3. Alex však slibuje, že svět bude nacpanější a od pohledu plnější a živější, především díky svému hornatému charakteru.

Hra bude obsahovat více konců. Ty by měly vycházet ze samotného stylu hry hráče.

Alex rovněž přislíbil, pokud o to komunita projeví zájem, přidat do hry hardcore mód. Ten by do hry přinesl novou míru realismu, jež by spočívala nejen ve snaze hráče zvítězit, ale především také přežít. Řeč je například o riziku podchlazení, nakažení se nemocemi od zvěře, riziku permanentní smrti a tak dále. Lákavé, že?

Mezi další zajímavé věci patří možnost vrhat granáty z oken auta, možnost vypnutí HUDu a opětovnou možnost použít oheň jakožto zbraň. Rovněž jsme se dočkali slibu toho, že hra bude obsahovat více konců. Ty by měly vycházet ze samotného stylu hry hráče, nikoli z nějaké konkrétní volby na konci jeho pouti.

Tak co vy na to, zní vám to lákavě? Nám tedy rozhodně ano a už se nemůžeme dočkat 18. listopadu, kdy má hra vyjít na obě generace konozlí od Sony a Microsoftu a pochopitelně také na stolní počítače.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama