PES 2015 přijde i na nové konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PES 2015 přijde i na nové konzole

PES 2015 přijde i na nové konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 7. 2014 15:06 1
Reklama

Minulý díl série PES vynechal konzole nové generace, ten aktuální se však již do vlaku jménem next-gen naskoči chystá. PES 2015 tedy vyjde i na Xbox One a PlayStation 4 a Konami zároveň oznamuje, čím budou verze nejen pro nové konzole specifické.

Předně Konami slibuje v sérii první plnohodnotnou implementaci hnacího motoru jménem Fox engine. Ten má hráčům pochopitelně přinést co možná nejvěrnější fotbalový zážitek, alespoň co se grafické stránky a fyzikálního enginu týče. Zde je pochopitelně řeč o Xbox One a PS4 verzích hry.

PES 2015 pak stejně jako konkurence přinese týdenní aktualizace statistik. Budování vlastního týmu a kariéra se pak bude odehrávat v režimu MyClub, ve kterém si budete moci, mimo jiné, za pomocí mikrotransakcí nakupovat jednotlivé hráče.

Z dalších představených a slíbených prvků zmiňme například ještě předělání systému střelby na bránu, jenž má nově dodat hráči co možná největší možnou míru kontroly nad chováním balónu. A to například i za pomocí nastavení našeho domácího stadionu – ovlivnit budeme moci například i délku trávníku či zavlažování. Zdá se vám to moc? Nechme se překvapit, PES 2015 vychází již toto září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama