League of Legends 2 zřejmě nikdy nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka League of Legends 2 zřejmě nikdy nebude

League of Legends 2 zřejmě nikdy nebude

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 6. 2014 14:19 5
Reklama

Riot Games, vývojářské studio stojící za neuvěřitelně populárním League of Legends, prohlásili, že pokračování takzvaného LoLka nejenom, že není v případě, ale také ani nikdy nebude.

Brent Critchfield dokonce v rozhovoru pro Polygon prohlásil, že by rád, pokud by jejich titul hráli i jeho pravnoučata.

Jste v šoku? Není třeba, nasazený platební a distribuční model umožňuje vývojářům do hry zasahovat v průběhu za pomocí aktualizací a hra se tedy bude dle aktuální potřeby neustále vyvíjet a pohybovat kupředu po malých krůčcích. Tedy, nikoli za pomocí zásadních skoků, jakými by bylo mnoho let vyvíjené pokračování. A teď to nejzajímavější – takto chtějí Riot Games hru posouvat drobnými krůčky kupředu po dobu až několika dekád. Jeden z výtvarníků studia, Brent Critchfield, dokonce v rozhovoru pro Polygon prohlásil, že by rád, pokud by jejich titul hráli i jeho pravnoučata. Nadsázka? Zřejmě, ale je nad slunce jasné, kam tím směřuje.

Úplně ochuzeni bychom ale o originální tvorbu tohoto studia být neměli – Riot Games si na nás totiž chystají údajně nějakou novou IP. Co to bude, to je pochopitelně zatím ve hvězdách. Pravdou však je, že nikam spěchat nemusí – LoLko totiž hraje denně těžko uvěřitelných 27 milionů lidí.

Nás nicméně také zajímá, jak jste na tom vy a tato oblíbená moba hra? A pokud je to vaše krevní skupina, souhlasíte s tímto přístupem k vývoji her, nebo byste jednou za čas raději viděli pořádný krok stranou a spolu s tím i změnu v zažitých standardech?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama