Battlecry bude F2P online rubačka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlecry bude F2P online rubačka

Battlecry bude F2P online rubačka

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 5. 2014 06:36
Reklama

Sesadit Team Fortress 2 z trůnu krále F2P multiplayerových her by ráda čerstvě ohlášená hra Battlecry od Bethesdy. Co je na hře zajímavého, je její důraz jak na standardní střelecký boj, tak i na ten kontaktní. Podívejte se na trailer:

Za výtvarnou stránkou hry stojí Viktor Antonov, jehož ponurý styl si vybavíte z her jako Half-Life 2 a Dishonored. V Battlecry se utkají dvě strany - kozáci a královská námořní pěchota ve stylizovaném světě bez střelného prachu. Můžeme tak očekávat dieselpunkové zbraně, luky, kuše a různé sečné nástroje.

Hra slibuje rychlé a akční střety až 32 hráčů najednou v různých herních módech, různé třídy postav, systém útočných komb a adrenalinem poháněných ultimátních útoků, a dynamický způsob pohybu, díky kterému budeme snadno mapy probíhat, lézt po budovách či se krýt za překážkami.

Bethesda, jako každý vývojář s F2P hrou opět zdůrazňuje, že jádro hry bude pro všechny přístupné zdarma a placení hráčům odemkne přístup ke kosmetickým úpravám nebo něčemu navíc... Zkrátka písničku, kterou jsme už mnohokrát slyšeli.

Battlecry by měl jít do bety až příští rok. Zajímavé je, že nejspíše z důvodu množství krve (jak jste si jistě z traileru všimli), bude hra od 18 let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama