Vývojář „potvrzuje“ Left 4 Dead 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojář „potvrzuje“ Left 4 Dead 3

Vývojář „potvrzuje“ Left 4 Dead 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 5. 2014 16:07 5
Reklama

Minh Le, který se ve Valve podílel na přípravě hry Counter-Strike, už ve firmě nepracuje a zřejmě nepodepsal žádnou smlouvu o mlčenlivosti. Bez okolků totiž vypouští do světa detaily o dalších hrách a případného zákroku ze strany předchozího zaměstnavatele se nebojí. Na druhou stranu ale neříká nic, co by už stejně všichni dávno nevěděli, a sice - Left 4 Dead 3 a Half-Life 3 jsou ve vývoji.

V rozhovoru pro goRGNtv sám uvedl, že neříká nic nového, ale přiznává, že byl nadšen z toho, co v souvislosti s Left 4 Dead 3 viděl. Do jisté míry byl samozřejmě ovlivněn tím, že měl rád předchozí díly, i tak mu ale musíme dát za pravdu - Left 4 Dead patří k velice povedeným kooperačním akcím a třetí díl by sérii jednoznačně prospěl.

Zbožným přáním hráčům je ale určitě mnohem více třetí Half-Life, na kterém se podle Minha Le také pracuje. Sám vývojář prý dokonce zahlédnul artwork, nic bližšího ale neprozradil: „Abych byl upřímný, nevím, jestli o tom vůbec můžu mluvit. [...] Viděl jsem ale něco z univerza Half-Life, ale stejně to musí znít jako staré zprávy, protože každý určitě ví, že se na hře pracuje.“

Pokud bychom to měli vzít s nadhledem, je to právě Left 4 Dead 3, které se nám i na základě dřívějších náznaků jeví mnohem reálněji a kdo ví, třeba se jeho oznámení dočkáme ještě letos. Velmi pravděpodobně se tak ale nestane na E3, kam vývojáři z Valve ani nejedou a sází na to, že jejich hry mají takový zvuk, že je mohou oznámit separátně a zcela nezávisle na jakékoliv jiné akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama