Microsoft představil nový Surface tablet
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft představil nový Surface tablet

Microsoft představil nový Surface tablet

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 5. 2014 17:59 2
Reklama

Evoluce v produktivitě. Tablet plnohodnotně nahrazující notebook. Takto honosně Microsoft mluví o svém novém tabletu, Surface Pro 3. Ten nyní představil gigant z Redmondu a nutno podotknout, tahle mašinka vypadá velmi zajímavě a ambice Microsoftu by nemusely být tak úplně liché. Posuďte sami dle specifikací a představujícího videa.

Výčet vlastností zní velmi zajímavě – dvanáctipalcový displej má rozlišení 2160x1440, poměr stran je poněkud překvapivých 3:2. Mezi procesory bude na výběr mezi Core i3, i5 a nakonec také i7. Grafická karta je rovněž od Intelu, HD 4400. Úložný prostor je tvořen SSD diskem s volitelnou velikostí, na výběr je 64GB, 128GB, 256GB a také pozoruhodných 512GB.

Microsoft představil nový Surface tablet
i Zdroj: Hrej.cz

Nejdelší rozměry jsou 201,4 mm x 292,1 mm, tloušťka je pak pouhých 9,1 mm a váha sympatických 800 gramů. Ze vstupů a výstupů jsou k dispozici USB 3.0 v klasické velikosti známé z počítačů, čtečka karet, sluchátkový vstup a mini DisplayPort. Novinkou je rovněž pouzdro, které nemá tak vysoce omezený počet pozic – uživatelé si budou moci naklápět tablet dle své libosti. Nedělitelnou součástí bude také stylus.

V severní Americe bude přístroj v předobjednávkách mání od zítra, a to za cenu 800 dolarů ve verzi se 64GB SSD a procesorem typu Core i3. Čili v přepočtu cca 16 tisíc korun. Docela mastné, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama