Worms vyjdou na PS4 a X1 30. května
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Worms vyjdou na PS4 a X1 30. května

Worms vyjdou na PS4 a X1 30. května

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 5. 2014 14:23 1
Reklama

Vývojáři ze studia Team 17 dnes potvrdili, že jejich nová inkarnace oblíbených Worms pro Xbox One a PlayStation 4 vyjde 30. května. Těšit se můžete na Full HD grafiku s 60 fps, zběsilý multiplayer, nesmrtelné hlášky jednotlivých červíků a rozverný hudební doprovod.

Hra nese plný název Worms: Battlegrounds a vychází z toho nejlepšího, co tato série nabídla. V režimu jednoho hráče se budete bít proti umělé inteligenci ve 25 příběhových misích, to nejlepší se ale samozřejmě skrývá v multiplayeru. Z dalšího obsahu jsou připraveny také Worm-Ops mise s časovým limitem, dobývání pevností a lokální i online podpora až čtyř hráčů najednou. V kombinaci s pestrou nabídkou prostředí a generováním jednotlivých úrovní působí Worms, zas a znovu, jako nekonečná zábava pro všechny, kdo si ještě nezapomněli hrát.

Aby byl příchod na nové konzole podpořen i novými možnostmi, počítají vývojáři se zapojením dotykové plochy ovladače DualShock 4 pro výběr zbraní a v případě Xbox One přidají SmartGlass aplikaci rovněž pro pohodlnější a rychlejší ovládání. V praxi si to neumíme moc dobře představit a cítíme, že právě tyto funkce jsou jen nutným zlem, pokud ale bude všechno fungovat bez problému, nebráníme se ničemu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama