Souboje v Shadow of Mordor ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Souboje v Shadow of Mordor ve videu

Souboje v Shadow of Mordor ve videu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 5. 2014 17:31 5
Reklama

Pokud se vám z dostupných informací doposud jevila hra Middle-Earth: Shadow of Mordor jako tradiční a ne zrovna brutální fantasy rubanice, pak dávejte pozor. Vývojáři dnes zveřejnili video, ve kterém vysvětlují systém run, pomocí kterých můžete vylepšovat své zbraně a hlavního hrdinu Taliona změnit v běsnící monstrum. Samozřejmě v rámci mezí...

Runy přidají jednotlivým zbraním vylepšení v podobě působivých ničivých efektů, které budete moci využít v boji podle libosti. Runy máte šanci sbírat z padlých nepřátel, anebo je získat předobjednáním hry v některém z vybraných obchodů, pro Českou republiku to ale bohužel neplatí. Pro našince tedy platí, že runy pojmenované například Drtič orků, Plamen Arnoru, nebo Smrtící lučištník může získat v boji a postupně si tak vylepšovat svůj meč, dýku nebo luk.

Samo o sobě to nezní špatně a jistá arkádovost zapadá do stylu, se kterým je hra prezentována. Otázkou však je, nakolik bude všechno zapadat do známého univerza a nakolik je to hráčům jedno. Jak jste na tom vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama